dilluns, 29 de novembre del 2010

Fira Slow Food.

Com cada any els fruitalpuntBIO hem estat present a la Fira De Salut i Alimentació de Lleida, el cap de setmana dels dies 27 i 28 de novembre al recinte firal dels Camps Elisis.
Enguany la Fira ha passat del Palau de Vidre al Pavelló Nou molt mes gran i confortable. Potser massa gran , perquè no s'ha pogut omplir de public , en cap cas , ni dissabte ni diumenge.

FruitalpuntBIO ha muntat una parada de sis metres en la que exposava les nostres fruites . En una banda del lineal em ofert les caixes de CISTELLSALPUNT , i darrere nostre em plantat una mostra fotogràfica de la nostra feina. En general feia goig.
Però per nosaltres no ha estat pas un èxit. Moltes hores de feina, molt producte fet malbé, força despesa per un retorn ingrat i escàs. Es cert que la nostra intenció no era vendre res , si no difondre els valors agroecologics , però tot plegat ha estat una decepció.
El poc interès que despertem en la societat lleidatana ens fa pensar que alguna cosa no va be, o alguna cosa no fem bé , o potser no ens sabem explicar , el cas es que la majoria no ens estimen gaire.
Es clar que tot no pot ser culpa nostra. Som al cor del lobby català de la agroindustria , líder europeu en transgènics , purins , compostadores, grefacses i d'altres immundícies . La fruita dolça convencional no es somet a cap control sanitari seriós , proliferen els succedanis com l'agricultura integrada. Per tota aquesta gent l'agricultura ecològica mai serà prou insignificant.

També haurem de parlar de la responsabilitat de la gent , de les persones una a una, dels consumidors. Si el menjar ha de ser abans que res barat, si l´unic que cerquem es el preu, si tota la resta no importa ...no ens estimaran mai.

O SI??

Heus aquí unes fotos del event.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada